Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jitex BK F19 Elit

Följ

F19 Elit

Följ oss för uppdateringar
Följ
Träningsmatcher 2015
Tabell
Lag M V O F P
1 Jitex Mölndal BK U 7 4 1 2 13
2 Tölö IF DJ 1 1 0 0 3
3 IFK Örby U 1 1 0 0 3
4 Landvetter IF DJ 1 0 1 0 1
5 Lindome GIF DJ 1 0 0 1 0
6 IF Mölndal Fotboll DJ 1 0 0 1 0
7 Älvsborgs FF DJ 1 0 0 1 0
8 Kållered SK DJ 1 0 0 1 0

Match

Landvetter IF DJ

0 - 0
Landvetter (konstgräs)IP A
30 september 2015
20:15

Jitex Mölndal BK U

Referat

Referat: Landvetter IF DJ - Jitex Mölndal BK U

Träningsmatch mot Landvetter när de sista seriematcherna blivit upp skjutna och det blev en jämn tillställning i högt tempo, och stundtals riktigt välspelad från båda lagen. Vi har med oss hela 17 spelare idag när vi tog med oss många från F00 och det blev lite ovana positioner för en del, men alla skötte sin uppgift på ett bra sätt.
Inledningen är ganska jämn, båda lagen spelar bra fram till straffområdesgränsen men där tar det stopp i stabila försvar på båda sidor. I mitten av halvleken stressar vi lite för mycket, försöker spela med ett tillslag i för många lägen och vi orkar inte hålla bollen i laget länge nog för att bygga upp anfallen, istället kan Landvetter ta tag i spelet och har ett övertag en stund med ett skott alldeles utanför stolpen som bästa chans. Men vi hittar tillbaka till spelet igen och slutet av halvleken är vår. I slutet har vi bollen inne i mål efter en riktigt bra frispelning men domaren blåser för offside samtidigt som bollen rullar i mål.
Vi gör ytterligare byten i pausen men behåller ett litet övertag även om Landvetter har sina chanser också, framför allt i samband med någora hörnor i mitten av halvleken.
Vi kommer igenom på kanterna riktigt bra även i andra halvlek och det leder till ett par frilägen och några skott från straffområdesgränsen där det bästa tar i stolpens insida i krysset men studsar ut igen.
En bra genomförd match av Jitex-tjejerna och extra kul att F00-tjejerna tar för sig bra i matchen. Bra spelat tjejer!